Çocuklarımızı Pedofililerden Korumamalı Mıyız?

Yazar : Ahmet H. Çakıcı Tarih : 23 May 2022 0 yorum

Merve Çakır Gök isimli bir hanım efendi, 19 Mayıs törenlerinde folklor gösterisi yapacak 9 yaşındaki kızına giydirilecek kıyafeti sosyal medyadan, "fahişe kıyafetine benzer bir kıyafet" diye tanımlayıp, protesto etmiş ve çocuğuna bu kıyafeti giydirmeyeceğini duyurmuş.[1]

Bunun üzerine 100'lerce kız, erkek, örtülü, örtüsüz MEDYA EĞİTİLMİŞİNİN hakaretine uğramış. Müsaadenizle birkaç maddede derdimizi anlatmaya çalışalım:

1- Biz kabul edelim ya da etmeyelim, PEDOFİLİ diye çok ciddi bir sorunumuz var.

Güney Asya'nın 5 ülkesinin (Vietnam, Kamboçya, Singapur, Tayland, Taiwan) ekonomileri için seks/çocuk seksi ticareti önemli bir girdi maddesidir. Ve müşterilerinin çok büyük bir oranı AVRUPA ve İsrail'dendir.[2] Bu durum UNİCEF’İN raporlarına kadar yansımıştır.

-         Tüm dünya pedofili pazarındaki videoların %60’ı Hollanda’dan internete yüklenir. Almanya’da sadece 1 tek seferde polisin takibine giren pedofilik video ağı ahalisinin rakamı 30 bindir.[3]

-         Pedofili Avrupa’da toplumun en alt tabakalarından en üst tabakalarına kadar her tarafta rastlanan bir sorun haline gelmiştir. Mesela yakın zamanda Norveç’te üst düzey siyasetçilerin isimlerinin geçtiği pedofili skandalının basına yansımasına engel olunamamıştır[4].

-         Sorun sadece alt eğitimsiz sınıflarda değil, eğitimli sınıflarda da çok sık rastlanan bir durumdur. 349 çocuğa tecavüz ve tacizden tutuklanan Fransız ünlü cerrah bir istisna değildir: Mesela Amerika’yı sarsan pedofilik skandallar zincirinin başkahramanı Epstein’ın dostları listesinde ABD başkanlarından, aşı pazarlamacısı ünlü bilgisayarcı Bill Gates’lere[5] hatta İngiliz Kraliyet ailesinin prenslerine kadar bir sürü çok üst düzey eğitimli kişinin adı geçer.[6]

-         Bu sapkın durum sadece seküler kesimde kalmamış, kiliseyi sallayan skandallara da neden olabilmiştir.[7]

-        Pedofili Avrupa’da öylesine yaygın bir durum olmuştur ki, çocuklarla (10-12 Yaş altını kastediyorlar. Üstüne ERGEN diyorlar) seksi savunan Pedofili Partileri kurulmuştur.[8] Hatta Netflix ortamında pedofiliyi olumlayan sinema filmleri çekilirken, Ted Talks ortamında “pedofiliye anlayışlı olma” çağrıları yapan konuşmalar yapılmaya, basında pedofilinin eşcinsellik gibi normal (?) bir durum olduğunu ve meşrulaştırılması gerektiğini savunan röportajlar çıkmaya başlamıştır.[9]

-       Pedomap isimli pedofilileri takip eden sitenin bildirdiğine göre dünyada sadece 3 günde 270 bin pedofili videosu indiriliyor.

-       Bu sapkın eğilimden Türkiye’de masum değil: Zira aynı sitenin iddiasına göre Türkiye çocuk seksi ile ilgili video indirmede dünya 16.’sı (2020)[10].

Tanrısız, Seküler Modernitenin toplumların damarlarına daha da yayılması, hiçbir Ahlaki değer tanımlamasında bulunmayı becerememiş BİLİM Tanrısının egemenliğinin devam etmesi ve günah kavramının belleklerden düşmesi ile önceki nesillerde nadir görülen bu sorunun katlanarak artacağını ve NORMAL olarak algılanacağı bir zemine doğru gidileceğini tahmin etmek de sanırım hiç zor değil.

2- Erkeklerin geneli bu sorunun farkındadırlar. (Tabi ki, pedofililer bu durumu sorun olarak tanımlamazlar.) Lakin gördüğüm kadarı ile hanım efendiler, bu sorunu fark etmekte zorlanıyorlar. Bizce bunun sebebi kadının, ‘Erkek Gözü’ ile ‘Kadın Gözünün’ aynı şeye bakıp aynı şeyi görmediğini fark edilmemesidir. Kaba bir örnek verirsek; insan fareyi gördüğünde “tiksindirici” bir şey gördüğünü düşünürken, aynı fareye bakan kedinin “leziz bir yemek” görmesi, “anlamın” bakan gözün değişmesi ile değiştiğine dair iyi bir delil olarak verilebileceği kanaatindeyiz. 

Yani erkek, kadın bedeninin her noktasını görmekten, seyretmekten ZEVK alır (fıtratı böyle şekillenmiştir.) KADIN ise erkeğin gözlerini seyreder. Erkeğin gözlerinde seyrettiği erkek değil, KENDİSİDİR ya da kendisinin nasıl seyredildiğidir. (Detay için, John Berger-Görme Biçimleri)

Kadın erkeğin kalçasını, bacaklarını, göğüslerini falan seyretmez. O yüzden erkeklerde sık rastlandığı halde, kadınlarda “çocuk” ya da erkek bacağı/kalçası/memesi resim koleksiyonu yapan çıkmaz. Çevredeki herkesi kendisi gibi zanneden, binlerce yıllık tecrübeyi kulak ardı etmiş medyadan etkilenmiş kadın, “erotize edilmiş çocukta” şirinlik görürken, Erkeğin başka bir şey gördüğünü, görebileceğini fark edemez.

3- Çocukları erken yaşta UYARMAK, UYANDIRMAK kozmetik sektörünün işine yarar. Bu konuda yapılan küresel çalışmalar sonuç vermiş, 50 yıllık süre içinde kız çocuklarının regl dönemi erken uyarılar sayesinde yaklaşık 2 yıl erkene alınabilmiştir. Lakin kozmetik sektörünü kalkındırırken, ERKEKLERİN bakışları ile ısıtılan/pişirilen/olgunlaştırılan, hormonal gelişimi psikolojik olgunlaşmasının önüne geçen ve erkenden uyandırılan kızların, tanımadıkları ve hazır olmadıkları bu duygular ile baş etmesi ve onları kontrol altına alması oldukça zordur. Bu problem öncelikle çocuğun kendi problemi iken, kendi duyguları ile baş edemeyen çocukla baş etmek de ailenin problemi haline gelir.

Ama tabi ki, bu egemenlerin sorunu değildir(!)
4- Ne yazık ki genelevlerin duvarları yıkılıp, çalışanları topluma karıştığı ve sosyal medyadan teşhircilik ve röntgencilik meşrulaştırıldığı için pekâlâ bir STRİPTİZ kulüpte ya da Kâr Hane vitrininde müşteri bekleyen hanım efendi için çok uygun bir kıyafeti, sıradan kadınların, giyinip toplum içine çıkması normalleşti. Dolayısı ile Hanımefendinin ‘fahişe kıyafeti’ dediği şey, toplumda bu işi para ile yapmayan birçok kişiyi rahatsız edebilecek, onlara da dokunabilecek bir kelimeye dönüştü.
Bu çok büyük bir sosyolojik değişime işaret ediyor. Bunun üzerinde daha fazla düşünmemiz gerekiyor sanırım.

5- “Çocuk küçükken hevesini alsın ki, sonra heves etmesin” diyen hanımlar için aynı şeyi neden sigara, alkol, uyuşturucu için düşünmediklerini sorduğumuzda “ama onlar alışkanlık yapar” diye cevap veriyorlar.

Öğretilmiş hayat biçimi alışkanlık yapmaz mı?

6- Sorunu anlamakta zorlanan annelere rağmen babalardan; çocuklarını pedofililere, azgın medyaya ve kozmetik sektörüne karşı savunmalarını rica ediyorum. (Ne yazık ki, devlet kurumlarından ve medyadan topluma verilen “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” adı altında “gay”liğin meşrulaştırıldığı ideoloji ile bu tehlike artık kız çocukları kadar erkek çocuklarının da başında.)

7- Çocukları erotize etmenin ‘Pedofilileri’ ve ‘Kozmetikçileri’ sevindirmekten başka kimseye faydası olmadığını fark etmiş ANNEYİ, ‘Medya Yetiştirmelerine’ karşı direnebilip çocuğunu pedofillerin göz zevklerine ve hayallerine açmadığı için teşekkür ve tebrik ederim.

Keşke bu sorunu Medya Yetiştirmeleri ile değil de akademik düzeyde çok daha üst ve kaliteli seviyede konuşabileseydik.

Bizdeki ilim buna yetti. Allah doğrusunu bilir. 

Ahmet Hakan Çakıcı
Şevval, 1443 / ALANYA



[1] https://twitter.com/mervecakirgok/status/1526659467789713408

[2] https://bianet.org/bianet/print/109336-guney-asya-da-cocuk-ticareti-cocuklar-iki-kez-magdur

[3] https://tr.euronews.com/2020/06/29/almanya-da-pedofil-paylas-mlar-yapan-30-bin-supheli-tespit-edildi-kimlikleri-arast-r-l-yor

[4] https://www.haberturk.com/dunya/haber/1326623-norvecte-pedofili-skandali-51-tutuklama

[5] https://www.ntv.com.tr/galeri/dunya/bill-gatesten-jeffrey-epstein-aciklamasi-hata-yaptim,I6wr7M4t302Hg9obgpJ6jQ

[6] https://tr.euronews.com/2020/03/13/349-cocuga-taciz-ve-tecavuzle-suclanan-emekli-fransiz-cerrah-hakim-karsisinda

[7] https://www.sondakika.com/dunya/haber-papa-8-bin-cocuk-tacizcisi-papaz-var-6262258/

[8] https://www.ensonhaber.com/dunya/avrupa/hollandada-pedofili-yanlisi-siyasi-parti-protesto-edildi?

[9] https://www.lalibre.be/belgique/societe/2021/08/12/elle-nuance-normalise-et-meme-excuse-la-pedophilie-la-poetesse-delphine-lecompte-au-centre-dune-vive-polemique-apres-des-declarations-sur-la-pedophilie-VUYIJWMCANGF3OFEAKQFQLA634/

[10] https://medyascope.tv/2020/07/14/turkiye-16-sirada-dunyanin-pedofili-haritasi-dehset-uyandiriyor/


Bu yazımı arkadaşlarınızla paylaşın

0 yorum:

Yorum Gönder